Fast and Furious 5

Fast and Furious 5 (The Official Game) 1.0.1

Door Hollywoord-geïnspireerde race-actie voor Mac

VOOR

  • Goede graphics
  • Veel uitdagingen
  • Ondersteunt multiplayer
  • Eenvoudige besturing

TEGEN

  • Weinig vernieuwend

Uitmuntend
8

Fast and Furious 5: The Official Game is een spel gebaseerd op de Hollywood blockbuster Fast Five. De game biedt meerdere speelmodi waarin je het al scheurend opneemt tegen de computer of online tegen je vrienden.

In Fast and Furious 5: The Official Game rij je met de bekende street racers uit de filmreeks. Anders dan op het witte scherm, heb je in deze game voor Mac gelukkig geen problemen om de juiste papieren te bemachtigen. Je kan in Fast and Furious 5 namelijk meteen aan de slag in de career mode, een spelvorm met 10 hoofdstukken die je gaandeweg vrijspeelt.

Fast and Furious 5: The Official Game heeft natuurlijk een schatkist aan flitsende wagens in petto, waaronder de paradepaardjes Dodge Challenger 2011 en Dodge Charger 2012. De races spelen zich af op de straten van Rio de Janeiro, Hong Kong, Las Vegas en andere pittoreske plekken.

Als het goed is, heb je echter niet veel tijd om op de achtergrond te letten: op het gebied van snelheid laat Fast and Furious 5: The Official Game namelijk niets te wensen over. Qua gameplay is de offline modus niet speciaal moeilijk. Wanneer je het opneemt tegen anderen in de online multiplayer, beleef je waarschijnlijk meer intense momenten.

Deze game biedt goed entertainment voor fans van onverantwoord hard racespektakel. Hoewel Fast and Furious 5 niet ontzettend vernieuwend is, zit alles erg goed in elkaar. Het spel is dan ook een welkome toevoeging aan de beperkte verzameling racegames voor Mac.

Meeste downloads Utility games voor mac

Meer
Fast and Furious 5

Download

Fast and Furious 5 (The Official Game) 1.0.1

Beoordelingen about Fast and Furious 5